Ko uporabnik zapusti vozilo, sistem amodejno onemogoči sistem za pristop brez ključa v vozilu.

Učinkovita zaščita pred ojačevalci signala

Možnost nastavitve obsega predmeta, ki zadeva avtorizacijo

Nizka poraba energije prihrani baterijo v vozilu

Enostavna namestitev brez vpliva na originalne kable

Ko se voznik dotakne ročaja vrat, antena, ki se nahaja v ročaju vrat, odda signal kratkega dosega, ki avtomobil in tipko pozove k komunikaciji. Če je ključ v dosegu in ta signal prepozna, pošlje avtomobilu avtorizacijsko kodo in odklene avto. Podoben postopek se uporablja pri zagonu avtomobila.

Tatovi lahko to funkcijo udobja zlorabljajo in lahko neopaženo odklenejo in zaženejo avtomobil s pomočjo ojačevalcev signala.

Modul Keyless Block ščiti vaš avto pred to pogosto krajo. Po zaklepanju in odmikanju od avtomobila se sistem brez ključev izklopi na programski ravni.

Modul Keyless Block omogoča sistemsko funkcijo brez ključa samo, če je približno 2-10 m v bližini vozila zaznan daljinček ali uporabnikov pametni telefon. Druga možnost je, da avtomobil odklenete s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku.

Previous
Next

Preverite združljivost svojega vozila

  • Minimalne motnje pri ožičenju vozila.
  • Brez poseganja v notranjost vozila.

Obstajajo 3 možnosti nadzora:

  • Uporabnik nima daljinčka – po zaklepanju vozila se sistem za vnos in zagon brez ključa izključi. V tem primeru lahko vozilo odklenete le s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku. Po odklepanju vozila s pritiskom na gumb na daljinskem upravljalniku se aktivira sistem za vnos in zagon brez ključa, vozilo lahko zaženete s pritiskom na gumb za zagon.
  • Uporabnik ima daljinček – sistem za dostop in zagon brez ključa je aktiven, če je v bližini vozila za približno 2–10 m daljinček. Ko je daljinček zunaj dosega, je sistem za vnos in zagon brez ključa v vozilu izključen.
  • Kombinacija možnosti 1 in 2.

Samodejno: približuje se vozilu s seznama dovoljenja. Daljinček ali pametni telefon se lahko uporablja kot subjekt avtorizacije.

Ročno: s pritiskom na gumb za odklepanje na orginalnem daljinskem upravljalniku.

Uporabniški priročnik za prenos

Mobilna aplikacija, ki omogoča uporabo pametnega telefona kot subjekta avtorizacije.

Združljivo z naslednjimi izdelki:

Android

iOS

Prenesite aplikacijo v telefon s QR kodo.

Naprave bomo namestili v teh mestih